CNNi: Ξεκινησε νέος γύρος συνομιλιών ΗΠΑ - Ιράν στο Πακιστάν
Δημοσιογράφοι εργάζονται καθώς η κρατική τηλεόραση του Πακιστάν μεταδίδει τηλεοπτικά τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζ. Ντ. Βανς από τη συνάντηση με τον Πακιστανό Πρωθυπουργό Σεχμπάζ Σαρίφ σε κέντρο μέσων ενημέρωσης που έχει διαμορφωθεί για την κάλυψη των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν στην Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν, το Σάββατο 11 Απριλίου 2026.
AP Photo/Anjum NaveedΟι διαπραγματευτικές ομάδες των ΗΠΑ και του Ιράν έχουν ξεκινήσει έναν νέο γύρο τριμερών συνομιλιών στο Ισλαμαμπάντ, με πακιστανούς αξιωματούχους να ενεργούν ως μεσολαβητές, σύμφωνα με το CNNi, που επικαλείται το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
Ωστόσο, το δημοσίευμα ανέφερε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις, επισημαίνοντας τις «υπερβολικές απαιτήσεις» των ΗΠΑ, οι οποίες θα μπορούσαν να περιπλέξουν την πρόοδο προς την επίτευξη συμφωνίας.
«Λαμβάνοντας υπόψη τις υπερβολικές απαιτήσεις των ΗΠΑ, φαίνεται ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της ιρανικής ομάδας να καταλήξει σε ένα κοινό πλαίσιο σε αυτόν τον γύρο συνομιλιών», ανέφερε το Tasnim χωρίς να παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Ο στρατός θα μείνει στον Λίβανο «για όσο χρειαστεί», λέει ο Νετανιάχου
21:08
Χειροπέδες σε 70χρονο στη Σκόπελο που καλούσε παιδιά σε ΙΧ με κατεβασμένο παντελόνι
21:06
Reuters: Οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν σταμάτησαν αλλά δεν τερματίστηκαν
20:54
Tροχαίο στη Λάρισα: 78χρονος έχασε τον έλεγχο τoυ τζιπ του και ανετράπη
20:53