Ένα παιδί σκοτώθηκε και 14 άτομα τραυματίστηκαν από ρωσική επίθεση με drones στην κεντρική Ουκρανία
Σπίτι στις φλόγες από ρωσική επίθεση με drones σε περιοχή της Ουκρανίας (φωτογραφία αρχείου)
APΈνα 8χρονο παιδί σκοτώθηκε και άλλοι 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν από ρωσική επίθεση με drones στην πόλη Τσερκάσι στην κεντρική Ουκρανία, σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών Αρχών.
Όπως ενημέρωσε μέσω Χ ο περιφερειάρχης Ίχορ Ταμπουρέτς, ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προκάλεσαν καταστροφές σε τέσσερα πολυώροφα συγκροτήματα κατοικιών, με αποτέλεσμα ένας 8χρονος να βρει τον θάνατο και 14 κάτοικοι να τραυματιστούν.
Διευκρίνισε πως εννέα τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ σε άλλους πέντε παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες.
Είχε προηγηθεί μερικές ώρες νωρίτερα ρωσική πυραυλική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, με απολογισμό τουλάχιστον πέντε νεκρούς και 27 τραυματίες.
Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά από λιποθυμικό επεισόδιο ο Γιώργος Μυλωνάκης
09:56
Γλυφάδα: Βομβαρδισμένο τοπίο το σχολείο όπου «μπούκαραν» οι ληστές και άρπαξαν λεφτά και υπολογιστές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
09:49
Οι Αθηναίοι ξοδεύουν ένα μηνιάτικο μόνο για το ενοίκιο - Η Ελλάδα στη 2η θέση των αυξήσεων στην ΕΕ
09:46
Το στοίχημα του Πέτερ Μαγιάρ: Οι προτεραιότητες και η διαπραγμάτευση της Ουγγαρίας με τις Βρυξέλλες
09:35