Απομακρύνθηκαν και οι τελευταίοι ανήλικοι μετανάστες από τη «Ζούγκλα του Καλαί»
Απομακρύνθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι τελευταίοι ανήλικοι μετανάστες που παρέμεναν στη Ζούγκλα του Καλαί και όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές Αρχές, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία σε κέντρα φιλοξενίας σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το τελευταίο από τα 38 λεωφορεία παρέλαβε τους νεαρούς μετανάστες από το λεγόμενο «Προσωρινό Κέντρο Υποδοχής» (CAP), λίγο πριν τις 17.00, ώρα Ελλάδας.
Μετά την κατεδάφιση της «Ζούγκλας», στο CAP είχαν παραμείνει 1.616 ασυνόδευτοι ανήλικοι. Εντός των επόμενων εβδομάδων θα ενημερωθούν ο καθένας ξεχωριστά αν οι βρετανικές Αρχές δέχτηκαν το αίτημά τους να μεταφερθούν στη Βρετανία.
ΚΟΣΜΟΣ
Πρωθυπουργός Πακιστάν σε Πεζεσκιάν: «Παραμένουμε έντιμοι διαμεσολαβητές για την ειρήνη»
22:27
ΚΟΣΜΟΣ
Μήνυμα Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν - «Προσέφεραν πολλά, αλλά όχι αρκετά»
22:15
ΚΟΣΜΟΣ
Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο του Σικάγο: Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση - Συνελήφθη ένας ύποπτος
22:03
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον 12 οι τραυματίες από επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο - Μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά
21:50
ΚΟΣΜΟΣ