Απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης σε εβραϊκή συναγωγή στο Λονδίνο
Φωτογραφία αρχείου από επίθεση σε συναγωγή στο Λονδίνο
AP Photo/Kirsty WigglesworthΣυναγερμός σήμανε στο Λονδίνο τα ξημερώματα της Κυριακής (19/4) μετά από απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή.
Η αστυνομία και η πυροσβεστική κλήθηκαν στη Συναγωγή Kenton United στο βορειοδυτικό Λονδίνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανέφερε η οργάνωση Community Security Trust (CST).
Η ζημιές ήταν ανεπαίσθητες από τον καπνό σε ένα δωμάτιο, αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε σημαντικές καταστροφές, σύμφωνα με το SkyNews.
Το περιστατικό αυτό έρχεται μια μέρα μετά την εμπρηστική επίθεση σε ένα κτήριο που ανήκε σε εβραϊκό φιλανθρωπικό ίδρυμα επίσης στο βορειοδυτικό Λονδίνο.
Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, δήλωσε ότι οι δράστες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Θα υπάρξει αυξημένη αστυνομική παρουσία στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων σημείων γύρω από εβραϊκούς χώρους λατρείας και επιχειρήσεις» δήλωσε,
Καταδικάστηκε μητέρα που κακοποιούσε επί χρόνια την ανήλικη κόρη της στη Ρόδο
10:51
Ταυτοποιήθηκαν δύο αδέλφια για τον άγριο ξυλοδαρμό 25χρονου στη Θεσσαλονίκη
10:40
Ουκρανία: Ένας νεκρός και εννιά τραυματίες από ρωσικό βομβαρδισμό στο Χάρκοβο
10:30
«Επικήρυξη» του λαγοκέφαλου στις ελληνικές θάλασσες - Η πρωτοβουλία ψαράδων και οι οδηγίες ΕΛΚΕΘΕ
10:21