ΚΟΣΜΟΣ

Ο Remi Gaillard στο κλουβί με τις ...δωρεές

Ο Remi Gaillard στο κλουβί με τις ...δωρεές
twitter

Γνωρίζαμε ότι είναι αντισυμβατικός... Παράλογα και παράτολμα αντισυμβατικός. Αρκετοί παρεξηγούν το χιούμορ του. Δεν το θεωρούν καν χιούμορ για την ακρίβεια. Πολλοί τον λατρεύουν, τον ακολουθούν πιστά στα social media και περιμένουν πώς και πώς την επόμενη φάρσα του. Αυτή τη φορά, η πρωτοβουλία του Remi Gaillard δεν βγάζει γέλιο και δεν χωρίζει τον κόσμο σε θαυμαστές και αντιπάλους. Έχει μόνο υποστηρικτές...

Ο Γάλλος κωμικός δεν είναι γνωστός μόνο για τις παράτολμες φάρσες του. Διακρίνεται και για την ευαισθησία του. Και επειδή καλά είναι τα λόγια, αλλά καλύτερες είναι οι πράξεις, αποφάσισε να δράσει αφενός για να υπάρξει αποτέλεσμα, αφετέρου για να ευαισθητοποιήσει τους συμπατριώτες του, αλλά και όλους τους φίλους του εκτός συνόρων μια και είναι χιλιάδες.

gaillard 1

twitter

Ο Gaillard αποφάσισε να κλειστεί σε ένα κλουβί για σκύλους στο καρταφύγιο σκύλων SPA Montpellier (το Μονπελιέ είναι η γενέτειρά του) και υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να βγει αν δεν υιοθετηθούν 300 ζώα ή αν δεν συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ ούτως ώστε να βοηθηθεί η οργάνωση.

Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Από τις 11 Νοεμβρίου 2016 και για απροσδιόριστο χρόνο θα είμαι ζωντανά στο Facebook, κλειδωμένος σε ένα κλουβί για σκύλους 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα στο καταφύγιο σκύλων SPA Montpellier. Θα βγω μόνο όταν υιοθετηθούν 300 ζώα από το καταφύγιο. Μια άλλη λύση θα είναι να συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ, το ελάχιστο, για να βοηθηθεί ο οργανισμός.

Οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες, αλλά έχω μια ιδέα που δεν θα σας κοστίσει κάτι. Χρησιμοποιήστε έναν σπόνσορα που θα δωρίσει μέρος των κερδών του σε αυτή την ξεχωριστή επιχείρηση

Ρεμί».

Περιττό να αναφερθεί ότι η ανάρτηση του Gaillard έχει ήδη ξεπεράσει τις 11.000 κοινοποιήσεις και οι υπεύθυνοι του καταφύγιου δηλώνουν αισιόδοξοι ότι ο φίλος τους θα καθίσει ελάχιστο χρόνο μέσα στο κλουβί και ότι τα 300 σκυλιά που ζητά να υιοθετηθούν, θα βρουν πολύ σύντομα σπίτια...

Ποιος ειναι ο Remi Gaillard

Παρότι σχεδόν όλοι γνωρίζουν τον Remi Gaillard, ελάχιστοι ξέρουν λεπτομέρειες για το background του. Γεννημένος στο Μονπελιέ τον Φεβρουάριο του 1975, δεν είχε την παραμικρή σχέση με τις φάρσες μέχρι το 1999. Ο Gaillard εργαζόταν ως υπάλληλος σε κατάστημα με παπούτσια μέχρι που μια μέρα απολύθηκε και βρέθηκε να έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο.

Σε μια προσπάθεια να τον... σκοτώσει, άρχισε να κάνει φάρσες και να τις βιντεοσκοπεί. Η παρθενική του έγινε το 1999 με συμπρωταγωνιστή έναν φίλο και σκηνικό τους δρόμους του Μονπελιέ. Μαγεύτηκε και όλα πήραν σιγά σιγά τον δρόμο τους. Δύο χρόνια αργότερα είχε ήδη την ιστοσελίδα του (nimportequi.com) και σταδιακά απέκτησε παγκόσια φήμη και φανατικούς θαυμαστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ