Θανατηφόρα πτώση 38χρονης από ύψος 15 μέτρων στο αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο αεροδρόμιο του Ιντιανάπολις (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Michael ConroyΈνα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο (25/4) στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης των ΗΠΑ, με θύμα μία 38χρονη γυναίκα που έπεσε από ύψος 15 μέτρων.
Η 38χρονη έπεσε από την εξωτερική άκρη της Upper Terminal Drive (άνω διάζωμα τερματικού» και κατέληξε στο έδαφος.
Αστυνομικοί του αεροδρομίου και συνεργείο πρώτων βοηθειών έφτασαν εσπευσμένα στο σημείο και προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή της. Έκαναν ΚΑΡΠΑ για 30 λεπτά, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός της σύμφωνα με το WTHR.
Σε δήλωσή του προς το μέσο, εκπρόσωπος τους αεροδρομίου επιβεβαίωσε «το θανατηφόρο ατύχημα». «Εφαρμόστηκαν μέτρα διάσωσης, αλλά δεν ήταν επιτυχή» συμπλήρωσε.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες αναφορικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.
Xiaomi: Αλλάζει ταχύτητα και ποντάρει στην αντοχή με τα Redmi Note 17 - Τρεις ημέρες με μία φόρτιση
07:46
Η συστηματική πολιτική αμφισβητήσεων και διεκδικήσεων της Τουρκίας
07:36
Τροχαίο ατύχημα στη Λ. Ποσειδώνος με 5 τραυματίες - Αυτοκίνητο έπεσε σε κιγκλιδώματα και ανατράπηκε
07:32
Στις φυλακές Κορυδαλλού οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Δείτε βίντεο
07:25