Ο Τραμπ απέτισε φόρο τιμής στον ιδρυτή του CNN - «Από τους σπουδαίους στην ιστορία της τηλεόρασης»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Matt RourkeΦόρο τιμής στον ιδρυτή του CNN Τεντ Τέρνερ, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 87 ετών, επέτισε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να επικρίνει το αμερικανικό δίκτυο για τις επιλογές του μετά την αποχώρηση του Τέρνερ.
«Ο Τεντ Τέρνερ, ένας από τους σπουδαίους όλων των εποχών, μόλις πέθανε. Ίδρυσε το CNN, το πούλησε, και καταρρακώθηκε προσωπικά από τη συμφωνία επειδή η νέα ιδιοκτησία πήρε το CNN, το “μωρό” του, και το κατέστρεψε», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social.
Υποστηρίζοντας πως το CNN υιοθέτησε τη «woke» ατζέντα (σ.σ. υποτιμητικός όρος που χρησιμοποιούν συντηρητικοί όταν αναφέρονται σε προοδευτικούς αντιπάλους τους), ο Τραμπ εξέφρασε την ελπίδα πως οι νέοι ιδιοκτήτες – τους οποίους χαρακτήρισε «υπέροχους ανθρώπους» – θα καταφέρουν να αποκαταστήσουν «την αξιοπιστία και την αίγλη του».
Ο Τραμπ υπογράμμισε επίσης πως ο Τέρνερ ήταν «προσωπικός φίλος» του. «Όποτε τον χρειάστηκα, ήταν εκεί, πάντοτε πρόθυμος να αγωνιστεί για έναν καλό σκοπό», ανέφερε.
SPONSORED
Μιχαηλίδου: «Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που ενισχύει την αξιοπρεπή διαβίωση των ατόμων με αυτισμό»
21:03
Παράνομο γηροκομείο στους Αμπελόκηπους - Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην 72χρονη ιδιοκτήτρια
20:56
Ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού - Στόχος υψηλόβαθμος διοικητής της Χεζμπολάχ
20:54
Νετανιάχου: Έχουμε στενή επαφή με τις ΗΠΑ - Υπάρχει πλήρης συντονισμός μεταξύ μας
20:47