Για πιθανή συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν κάνει λόγο το υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν
Εργάτες περνούν δίπλα από διαφημιστικές πινακίδες κοντά στο ξενοδοχείο Serena ενόψει του δεύτερου γύρου διαπραγματεύσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, στην Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν, Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
AP Photo/Anjum NaveedΤο Υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν χαιρετίζει τις πληροφορίες για μια πιθανή συμφωνία μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι δεν θα αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες σε αυτό το στάδιο.
«Ως μεσολαβητές, δεν θα διακινδυνεύσουμε την εμπιστοσύνη και των δύο πλευρών αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες», αναφέρεται σε ανακοίνωση που επικαλείται το Al Jazeera Arabic.
Προστίθεται ότι, παρότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποια χώρα θα φιλοξενήσει τις αντιπροσωπείες, «θα ήταν τιμή μας αν αυτό συνέβαινε στο Ισλαμαμπάντ».
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28 Μαΐου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο σε διαθήκες και κληρονομιές - Τι πρέπει να γνωρίζετε
06:00
ΧΡΗΜΑ
«PARE»: Το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ - Πώς λειτουργεί
05:00
ΧΡΗΜΑ
Ποια η προθεσμία για τα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας - Ποιες επιχειρήσεις αφορά
04:00
ΧΡΗΜΑ