ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο τράκαρε με 8 αυτοκίνητα και η αστυνομία δεν της έκανε ούτε αλκοτέστ

Μοντέλο τράκαρε με 8 αυτοκίνητα και η αστυνομία δεν της έκανε ούτε αλκοτέστ

Τι θα συμβεί αν κάποιος πάρει «αμπάριζα» οκτώ αυτοκίνητα ενώ οδηγάει; Η αστυνομία αρχικά θα του κάνει αλκοτέστ και στη συνέχεια ίσως του πάρει το δίπλωμα, τις πινακίδες, το αυτοκίνητο...

Στην ιστορία όμως που διαβάζουμε τα όργανα της τάξης όχι μόνο δεν έκαναν αλκοτέστ στην πρωταγωνίστρια αλλά άφησαν τους συγγενείς της να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο λιπόθυμη σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Τα πλάνα που ακολουθούν είναι αμέσως μετά το ατύχημα που είχε η 28χρονη Ταϊλάνδή Kritrada Tabtimphol η οποία τράκαρε με την BMW της σε κεντρικό δρόμο της Μπανγκόκ.

Το νεαρό μοντέλο που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας προϊόντα ομορφιάς κάτω από την επωνυμία «Zomy» είχε αυτή την άτυχη στιγμή μπροστά από το εμπορικό κέντρο Esplanade.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι αμέσως μετά τη σύγκρουση η 28χρονη βρήκε από το αμάξι της και φώναζε ότι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα μέσα σε αυτό.

Ενώ ήταν στο αστυνομικό τμήμα λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την οικογένειά της.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δεν ασκήθηκαν κατηγορίες εναντίον της (παρ' ότι προκάλεσε χάος) επειδή «ήταν σε κατάσταση αμόκ» και δεν μπορούσε να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

Σύμφωνα με την αστυνομία τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από το ατύχημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ