«Επέδειξαν θάρρος σε δύσκολες στιγμές»: Ο καπετάνιος του «MV Hondius» που προσβλήθηκε από χανταϊό
Το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
AP Photo/Misper ApawuΑρκετά 24ωρα μετά την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος χανταϊού στο «MV Hondius» ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιο ευχαρίστησε τόσο τους επιβάτες, όσο και το πλήρωμα για την «ενότητα» και τη «δύναμη» που επέδειξαν.
Ο καπετάνιος του πλοίου Γιαν Ντομπρογκόφσκι δήλωσε πως οι τελευταίες εβδομάδες ήταν «εξαιρετικά δύσκολες» και επαίνεσε το πλήρωμά του για το «θάρρος» και την «ανιδιοτελή αποφασιστικότητά» που επέδειξαν στις «πιο δύσκολες στιγμές».
Ο Ντομπρογκόφσκι επαίνεσε επίσης τους καλεσμένους για την «υπομονή, την πειθαρχία και την καλοσύνη τους».
Το ολλανδικό πλοίο μετέφερε 147 επιβάτες και πλήρωμα από 23 χώρες όταν στις 3 Μαΐου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ένα κρούσμα σοβαρών αναπνευστικών ασθενειών μεταξύ των επιβατών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χανταϊός: Στο λιμάνι της Γραναδίγια θα δέσει το «MV Hondius» λόγω των ισχυρών ανέμων
Κοινωνικός Τουρισμός 2026-2027: Οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για συνταξιούχους
04:00
ΔYPA: Δείτε τους τελικούς προσωρινούς πίνακες για τους 70 μόνιμους εκπαιδευτικούς
03:00
Πώς θα κάνετε αίτηση για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές της ΔΥΠΑ - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
Νέο κληρονομικό δίκαιο από τον Σεπτέμβριο: Ποιες οι βασικές αλλαγές
01:00