ΚΟΣΜΟΣ

Και ο Μπον Τζόβι στο πλευρό της Χίλαρι

Και ο Μπον Τζόβι στο πλευρό της Χίλαρι

Σε αμερικανική εκδοχή του Μπόνο, του τραγουδιστή των U2, τείνει να εξελιχθεί ο αστέρας της δεκατίας του '80, Τζον Μπον Τζόβι, καθώς οι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων στις ΗΠΑ σπεύδουν να εξασφαλίσουν την υποστήριξή του. Ιταλικής καταγωγής από εργατική οικογένεια του Νιου Τζέρσι, ο Μπον Τζόβι είναι στενός φίλος της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Τζον Μπον Τζόβι και η Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον είναι φίλοι για πάνω από μία δεκαετία, στη διάρκεια της οποίας έχουν συμφάγει στο Λευκό Οίκο κι έχουν συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στα Χάμπτονς.

«Είναι τρομερή η έκφραση μίσους απέναντι στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον. Πάρτε ως παράδειγμα όταν είχε αρρωστήσει με πνευμονία και φοβούνταν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, έτσι είναι το φυσιολογικό και θα πρέπει να το παραδέχονται στον κόσμο», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Παρότι η Κλίντον, όπως και ο αντίπαλός της Ντόναλντ Τραμπ είναι αντιπαθής σε πολλούς Αμερικανούς, πιστεύει ότι θα ήταν πιο δίκαιο τις εκλογές να κερδίσουν οι Δημοκρατικοί. «Ελπίζω ότι θα κερδίσει η Κλίντον, γιατί είναι καλύτερη. Ήταν η Πρώτη Κύρια των ΗΠΑ, γερουσιαστής και υπουργός», είπε ο 54χρονος σταρ.

Ο Τζον Μπον Τζόβι, μετά από πολλά χρόνια, μόλις κυκλοφόρησε το νέου του άλμπουμ με τίτλο «This House is not for sale», ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Κλίντον για περισσότερα από 20 χρόνια και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας έχει υποστηρίξει πολλές φορές την υποψηφιότητα της Χίλαρι.

Αναρωτήθηκε πώς τα καταφέρνει να στέκεται όρθια σε μία τόσο μακροχρόνια προεκλογική εκστρατεία. «Εγώ, έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα να διατηρήσω αυτούς τους ρυθμούς. Συνεχώς θα πρέπει να είσαι με ανθρώπους και να κάνεις χειραψίες, να τρως λίγο και να κοιμάσαι ακόμα λιγότερο», είπε.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να εκλεγεί Πρόεδρος ο Τραμπ, ο ροκ σταρ είπε ότι «δεν αποκλείεται τίποτα, όλα μπορεί να συμβούν. Σ’ αυτές τις εκλογές όλα είναι δυνατά. Αλλά ειλικρινά ελπίζω ότι αυτό δεν θα συμβεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ