«Μικρή» θεωρούν οι Φρουροί της Επανάστασης την πιθανότητα επανέναρξης πολέμου στο Ιράν
Οι Φρουροί της Επανάστασης, το επίλεκτο σώμα του στρατού του Ιράν, εκτίμησαν σήμερα ότι δεν είναι πολύ πιθανή η επανέναρξη του πολέμου με τις ΗΠΑ, την ώρα που συνεχίζονται οι διπλωματικές συνομιλίες, ενώ παράλληλα δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια νέα επίθεση.
«Η πιθανότητα ενός πολέμου είναι μικρή λόγω της αδυναμίας του εχθρού», δήλωσε ο Μοχαμάντ Ακμπαρζαντέχ, υψηλόβαθμος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Tasnim.
Όμως «οι ένοπλες δυνάμεις παραμένουν σε εγρήγορση, με τα όπλα τους γεμάτα», πρόσθεσε, ενώ υποσχέθηκε να «μετατραπεί η περιοχή» που εκτείνεται από τα ανατολικά ως τα δυτικά του Κόλπου «σε νεκροταφείο για τους επιτιθέμενους».
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Καταναλωτική πίστη: Τα νέα όρια για δάνεια και κάρτες - Τέλος σε πανωτόκια και κρυφές χρεώσεις
01:00
ΧΡΗΜΑ
Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι επωφελούνται από το επίδομα εξομάλυνσης 300 ευρώ αντί προσωπικής διαφοράς
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ινδονησία: Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες εξαιτίας του σεισμού στη νήσο Σουλαουέσι
23:56
ΚΟΣΜΟΣ
ΟΗΕ: Τουλάχιστον 58 κράτη και εδάφη διάσπαρτα από νάρκες κατά προσωπικού το 2025
23:47
ΚΟΣΜΟΣ