Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε ότι ο πρώην Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ βρίσκεται στη Ρωσία
Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε ότι ο πρώην Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ πραγματοποιεί επίσκεψη στη Ρωσία, μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει προηγουμένως ότι ο Σρέντερ είχε θεαθεί στην Μόσχα. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία καλωσορίζει την επίσκεψή του. Δεν ήταν σαφές αν ο Σρέντερ είναι ακόμη στη Ρωσία.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε κατονομάσει τον Σρέντερ ως κάποιον που θα μπορούσε να εκπροσωπήσει την Ευρώπη σε πιθανές μελλοντικές συνομιλίες με την Μόσχα για την ασφάλεια της ευρωπαϊκής ηπείρου, μία ιδέα την οποία οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις απέρριψαν.
SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πιερρακάκης - Μακρόν τα «είπαν» στο Ελιζέ για ανταγωνιστικότητα, επενδύσεις σε άμυνα και τεχνολογία
21:22
CULTURE
Ο Βιμ Βέντερς αποσύρει ταινία του 1975 λόγω σκηνής με γυμνή 13χρονη ηθοποιό
21:13
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα αμοιβής γυναικών και ανδρών - 12 ερωταπαντήσεις
21:05
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν δύο οδηγοί που «έπιασαν» 221 χλμ/ώρα στην ΠΑΘΕ σε κόντρα
20:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ