Αλβανία: Τρεις νεκροί και χάος από τη σφοδρή κακοκαιρία
Τρεις άνθρωποι, ένας στην Πρεμετή, ένας στα Τίρανα και ένας στο βορρά της Αλβανίας έχασαν τη ζωή τους από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα από τη Δευτέρα.
Εκατοντάδες χιλιάδες είναι επίσης τα στρέμματα γης που έχουν πλημμυρίσει. Οι Αρχές αναφέρουν σε ανακοινώσεις ότι εκατοντάδες σπίτια πλημμύρισαν ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ, πολλές περιοχές στον βορρά της Αλβανίας είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Λόγω της κακοκαιρίας που εξακολουθεί να πλήττει την Αλβανία, η υπουργός Παιδείας, Λιντίτα Νικόλα, ανακοίνωσε το κλείσιμο των σχολείων για σήμερα και αύριο, Τετάρτη σε όλη τη χώρα.
Οι Αρχές κάνουν συνεχείς εκκλήσεις στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους περιοχών που πλήττονται απο τη θεομηνία.
Το Ισραήλ σφυροπά τη Βηρυτό, το Ιράν εκδικείται για τον Λαριτζανί - «Οι συνέπειες του πολέμου θα πλήξουν όλο τον κόσμο» προειδοποιεί
10:13
ΕΕ: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Αυστραλία για την ενίσχυση των διμερών εμπορικών σχέσεων
10:12
Δεύτερη ημέρα απεργίας των ιδιοκτητών ταξί - Νέα συγκέντρωση στις 11:30 στο κέντρο (vid)
10:00
Ώρα για ένα ξύρισμα αλλιώς: Πώς θα αναβαθμίσεις την καθημερινή σου περιποίηση
10:00