Λειτουργεί και πάλι το αεροδρόμιο της Τεχεράνης - Κανονικά οι πτήσεις από το «Ιμάμης Χομεϊνί»
Επιβάτες στο αεροδρόμιο Ιμάμης Χαμενεί
AP Photo/Vahid SalemiΟι πτήσεις προς και από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης, το ένα από τα δυο κυριότερα στην ιρανική πρωτεύουσα, ξανάρχισαν, αφού ανεστάλησαν τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα εν μέσω βομβαρδισμών του Ισραήλ, μετέδωσαν τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων MEHR και FARS.
Με την «επιστροφή της ομαλότητας» στον τομέα των αερομεταφορών, «όλες οι υπηρεσίες» επανήλθαν, ανέφερε εκπρόσωπος του αερολιμένα, ο Τζαβάντ Σαλεχί Αρτιμανί, κατά τα πρακτορεία.
Το αεροδρόμιο είχε επανέλθει σε κανονική λειτουργία τον Απρίλιο, αφού έμεινε κλειστό για αρκετές εβδομάδες εξαιτίας του πολέμου που ξέσπασε με την αμερικανοϊσραηλινή επίθεση εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας, που άρχισε την 28η Φεβρουαρίου.
ΕΣΠΑ: Oι προσωρινοί πίνακες για τα voucher παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών
01:00
Θερινές εκπτώσεις: Μέχρι τις 31 Αυγούστου - Με προσιτές τιμές τα τελευταία ψώνια
00:30
Η Ουκρανία καταστρέφει πυραυλικό σύστημα που προστάτευε το παλάτι του Πούτιν στη Μαύρη Θάλασσα
23:57
Νέο κύμα παραπληφόρησης στο Μαρόκο για τη Θέουτα - Ελήφθησαν μέτρα λέει το Ραμπάτ
23:49