Λειτουργεί και πάλι το αεροδρόμιο της Τεχεράνης - Κανονικά οι πτήσεις από το «Ιμάμης Χομεϊνί»
Επιβάτες στο αεροδρόμιο Ιμάμης Χαμενεί
AP Photo/Vahid SalemiΟι πτήσεις προς και από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης, το ένα από τα δυο κυριότερα στην ιρανική πρωτεύουσα, ξανάρχισαν, αφού ανεστάλησαν τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα εν μέσω βομβαρδισμών του Ισραήλ, μετέδωσαν τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων MEHR και FARS.
Με την «επιστροφή της ομαλότητας» στον τομέα των αερομεταφορών, «όλες οι υπηρεσίες» επανήλθαν, ανέφερε εκπρόσωπος του αερολιμένα, ο Τζαβάντ Σαλεχί Αρτιμανί, κατά τα πρακτορεία.
Το αεροδρόμιο είχε επανέλθει σε κανονική λειτουργία τον Απρίλιο, αφού έμεινε κλειστό για αρκετές εβδομάδες εξαιτίας του πολέμου που ξέσπασε με την αμερικανοϊσραηλινή επίθεση εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας, που άρχισε την 28η Φεβρουαρίου.
Από 27 Ιουλίου τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό για χρέη από 5.000 ευρώ
05:00
Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους - Πώς υπολογίζεται
04:00
ΔΥΠΑ: Πώς να κάνετε αίτηση για αμειβόμενη μαθητεία στις επτά σχολές για τον τουρισμό
03:00
ΑΑΔΕ: Πώς υποβάλλεται η αίτηση για τη ρύθμιση οφειλών σε 72 δόσεις
02:00