ΚΟΣΜΟΣ

Ξεχάστε την Toblerone που ξέρατε: Αυτή είναι η αλλαγή στη σοκολάτα (pics)

Ξεχάστε την Toblerone που ξέρατε: Αυτή είναι η αλλαγή στη σοκολάτα (pics)
REUTERS/Darren Staples

Μπορεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον να έχουν συγκεντρώσει οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ωστόσο ένα θέμα που έχει επίσης προβληματίσει τον κόσμο είναι η αλλαγή στις διάσημες σοκολάτες Toblerone.

Η Mondelez International, η εταιρεία πίσω από τη σοκολάτα, ανακοίνωσε ότι στην επίσημη σελίδα της Toblerone στο Facebook, ότι είχε βρεθεί απέναντι στο εξής δίλημμα: είτε να αλλάξει την εικόνα της σοκολάτας είτε να αυξήσει την τιμή της. Τι έκανε λοιπόν; Επέλεξε το πρώτο και έτσι αύξησε την απόσταση ανάμεσα στις «κορυφές» της σοκολάτας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως αυξάνει το κενό ανάμεσα στις σοκολατένιες τριγωνικές κορυφές της σοκολάτας, με σκοπό να μειωθεί το βάρος των προϊόντων των 400 γραμμαρίων και των 170 γραμμαρίων σε 360 και 150 γραμμάρια αντίστοιχα, καθώς αυξήθηκε το κόστος των συστατικών.

TOBLE MESA

(REUTERS/Darren Staples)

Όπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση της Mondelez International, για την αλλαγή στην ίσως πιο διάσημη σοκολάτα στον κόσμο προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποδοκιμάζοντας αυτήν την απόφαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ