Λονδίνο: Πέντε νεκροί και πενήντα τραυματίες σε εκτροχιασμό τραμ
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη πενήντα τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της ανατροπής του τραμ στο Λονδίνο, νωρίτερα σήμερα.
Το τραμ εκτροχιάστηκε σε σήραγγα στο Κρόιντον, στο νότιο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία. Ο εκπρόσωπός της αστυνομίας σε συνέντευξή τύπου του από τον τόπο του δυστυχήματος ενημέρωσε πως «θρηνούμε ανθρώπινες ζωές».
Σύμφωνα με τον ίδιο είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνει σαφής αναφορά στον ακριβή αριθμό των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στο συμβάν.

(Twitter)
Η πυροσβεστική υπηρεσία της βρετανικής πρωτεύουσας, με την σειρά της, έδωσε πληροφορίες για τους πέντε ανθρώπους που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι μετά τον εκτροχιασμό.
Και οι πέντε παραμένουν ακόμη εντός του συρμού, που ανετράπη στις 08:10 ώρα Ελλάδας. Αυτή την στιγμή οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του St. Goerge, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
SPONSORED
Όταν το Terminator γίνεται πραγματικότητα: Ρομπότ - κλόουν κλώτσησε παιδί στην Κίνα
18:08
Ισραηλινός βομβαρδισμός σε γάμο στη Γάζα - Τουλάχιστον πέντε νεκροί
17:57
Τρίτη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία μέσα σε τρεις εβδομάδες - Νεκρός 35χρονος
17:46
Τουρνάς: «Για κάθε πυρκαγιά που δεν θα ξεκινήσει, είναι μία μάχη που δεν θα χρειαστεί να δώσουμε»
17:34