Η Τεχεράνη δηλώνει ότι εξετάζει την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των προέδρων του Ιράν και των ΗΠΑ
Αστυνομικοί περπατούν μπροστά από ένα τεράστιο πανό με την ιρανική σημαία στην πλατεία της Ισλαμικής Επανάστασης στην Τεχεράνη του Ιράν
(AP Photo/Vahid Salemi)Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, Εσμαΐλ Μπαγκάι δήλωσε ότι η προσωρινή συμφωνία ενδέχεται να υπογραφεί από τον Τραμπ και τον Ιρανό ομόλογό του, Μασούντ Πεζεσκιάν, αν και η ιδέα αυτή βρίσκεται ακόμη υπό εξέταση.
«Η ιδέα αυτή έχει προταθεί και εξακολουθεί να εξετάζεται», ανέφερε ο Μπαγκάι σε δήλωση που μετέδωσε το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
Ο Μπαγκάι πρόσθεσε ότι «δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στα σχέδια του Ιράν» όσον αφορά τη συμμετοχή του στην επίσημη τελετή υπογραφής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Ελβετία.
Η Τεχεράνη είχε δηλώσει προηγουμένως ότι οι ΗΠΑ και το Ιράν θα εκπροσωπούνταν από τον Τζέι Ντι Βανς και τον πρόεδρο του κοινοβουλίου και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων, Μοχάμαντ Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ, αντίστοιχα.
Λοράν Νουνιέζ: «Είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος - Ξέφυγε ο έλεγχος στις διαδηλώσεις» λέει ο Γάλλος ΥΠΕΣ
09:24
Μενίδι: 25χρονος «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε παιδική χαρά και την γκρέμισε
09:21
Ταχύπλοο με μετανάστες ανετράπη στη Σάμο: Έξι άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, 14 διασώθηκαν
09:16
Χάρι Στάιλς: Παρουσίασε νέο τραγούδι στη μνήμη του Λίαμ Πέιν, δύο χρόνια μετά τον θάνατό του
09:12