Έκρηξη και φωτιά σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας καυσίμων στο Ρας Λαφάν του Κατάρ
Οι εγκαταστάσεις στο Ρας Λαφάν
AP Photos/Maneesh Bakshi, FileΤο Υπουργείο Εσωτερικών του Κατάρ ανέφερε ότι την Κυριακή (21/6) σημειώθηκε έκρηξη σε ένα εργοστάσιο στο Ρας Λάφαν, όπου βρίσκονται οι βασικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας υγροποιημένου φυσικού αερίου της χώρας.
Το Υπουργείο Εσωτερικών του Κατάρ ανακοίνωσε ότι ομάδες της Πολιτικής Άμυνας αποστέλλονται αμέσως στον τόπο του συμβάντος και έχουν αρχίσει να διαχειρίζονται την κατάσταση και να εφαρμόζουν διαδικασίες ασφαλείας.
Οι αρμόδιοι επιβεβαίωσαν ότι δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και δεν έχουν εντοπιστεί διαρροές αερίου ή επικίνδυνων ουσιών που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια.
Οι ομάδες έκτακτης ανάγκης παραμένουν στο σημείο, καθώς συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι και η αξιολόγηση του συμβάντος.
ΗΠΑ: Κυρώσεις στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο – Ρούμπιο: «Θα παραλύσουμε τη λειτουργία του»
17:42
Εκτός λειτουργίας το μετρό Θεσσαλονίκης σε όλο το μήκος της γραμμής
17:31
Σικελία: Διπλός ανεμοστρόβιλος στη Μαρσάλα – Έντεκα τραυματίες και καταστροφές σε σχολείο
17:28
Βρυξέλλες: Μαζική διαδήλωση κατά της λιτότητας - Επεισόδια στο περιθώριο της πορείας
17:16