Κλειστά τέσσερα αεροδρόμια της Ρωσίας μετά από μαζικές ουκρανικές επιθέσεις με drones
Το Διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβου, ένα από τα τέσσερα διεθνή αεροδρόμια που εξυπηρετούν την πόλη της Μόσχας
APΑντιμέτωπη με επιθέσεις από ουκρανικά drone βρέθηκε τη νύχτα η Ρωσία, με αποτέλεσμα να κλείσει τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας.
Σύμφωνα με τη ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, έκλεισαν τα τέσσερα αεροδρόμια που εξυπηρετούν τη Μόσχα.
Ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας, Σεργκέι Σαμπιάνιν, έκανε λόγο για 59 καταρρίψεις ή καταστροφές ουκρανικών drones από τις 03:02 ως τις 05:07.
Να σημειωθεί ότι, το Κίεβο έχει στείλει μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Ρωσία σε αντίποινα για τους βομβαρδισμούς των πόλεών της από τη Μόσχα, αν και ο Σομπιάνιν δεν διευκρίνισε ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη προέρχονταν από την Ουκρανία.
Λίγο πριν τις 6:00 τα αεροδρόμια άνοιξαν ξανά.
«Λιώνει» η Ευρώπη: «Θόλος θερμότητας» φέρνει 41 βαθμούς τη νύχτα σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία
10:43
Δολοφονία 45χρονης στα Χανιά: «Δεν προκύπτει ερωτική σχέση» – Στο «μικροσκόπιο» το κινητό του δράστη
10:40
Ροντ Στιούαρτ: «Παραλίγο να λιποθυμήσω» – Tου χορήγησαν οξυγόνο επί σκηνής
10:35
Πάτρα: Οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητο του ανήλικο με πατίνι και τον εγκατάλειψε
10:25