Το Newsweek ανακάλεσε 125.000 αντίτυπα με τη Χίλαρι Κλίντον ως νέα πρόεδρο των ΗΠΑ
Τόσο σίγουρο πως η Χίλαρι Κλίντον θα ήταν η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν το αμερικανικό περιοδικό Newswek, ώστε βιάστηκε και έστειλε στα σημεία διανομής το τεύχος που είχε ετοιμάσει με εκείνη στο εξώφυλλό του, προτού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Όπως οι περισσότεροι, ωστόσο, το περιοδικό έπεσε έξω, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε ανάκληση 125.000 εντύπων, τα οποία είχαν ήδη εμφανιστεί στα ράφια την Τρίτη.
Το περιοδικό είχε προετοιμάσει δύο εξώφυλλα, ένα με νικητή τον Ντόναλντ Τραμπ και ένα με τη Χίλαρι Κλίντον. Λαμβάνοντας, όμως υπόψη τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες έδιναν σαφές προβάδισμα στην Κλίντον έναντι του αντιπάλου της και μην περιμένοντας να γίνει η ανατροπή, υπέπεσε σε αυτό το σφάλμα.
«Όπως όλοι, κάναμε λάθος», δήλωσε ο Tony Romando, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που ανήκει το Newsweek. «Ζητήσαμε από όλους τους διανομείς και τους πωλητές λιανικής να επιστρέψουν τα τεύχη που είχαν, για να κάνουν χώρο για τον πρόεδρο Τραμπ ( με τα νέα 150.000 αντίτυπα με εξώφυλλο τον Τραμπ)», πρόσθεσε ο ίδιος.
«Πιστεύουμε πως θα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις καθώς είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση», κατέληξε.
Σημειώνεται ότι το αντίτυπο με τη Χίλαρι στο εξώφυλλο αγόρασαν 17 άνθρωποι, προτού αυτό αποσυρθεί.
Η αναπλήρωση των αποθεμάτων καυσίμων στις αερομεταφορές «θα χρειαστεί μήνες», σύμφωνα με την IATA
10:17
Artemis II: Πιο κοντά από ποτέ η επιστροφή στη Σελήνη - Τι έδειξε η αποστολή της NASA (pics)
10:10
Άγιο Φως: Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή - Πώς θα γίνει η τελετή (vid)
10:10
Ανήλικος κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη
10:09