Έχασε την βέρα του πριν από τρία χρόνια και την βρήκε στο πιο απίθανο μέρος (pics)
Όταν έχασε την βέρα του πριν από τρία χρόνια, ένας 82χρονος κύριος από τη Γερμανία δεν πίστευε ότι θα την βρει ποτέ ξανά. Αλλά η ζωή του επιφύλασσε την πιο ευχάριστη έκπληξη.
Ο κύριος έχασε το δαχτυλίδι του καθώς δούλευε στον κήπο της οικογένειας. Όταν μετά από τρία χρόνια εξέταζε τα καρότα, που είχε φυτέψει, βρέθηκε μπροστά σε ένα θέαμα που και ίδιος που το έβλεπε, δεν πίστευε.
Άφωνος ο Γερμανός από το Bad Müenstereifel, βρήκε τη βέρα του κολλημένη γύρω από ένα από τα καρότα του.
Το καρότο κατά πάσα πιθανότητα άρχισε να μεγαλώνει, η βέρα βρέθηκε στο διάβα της και χωρίς να την πειράξει αναπτύχθηκε μέσα της.
Η σύζυγός του, που έχει πια αποβιώσει, πίστευε πως κάποια μέρα θα καταφέρει να ξαναβρεί τη βέρα του, αλλά δεν έζησε για να δει το πόσο δίκιο είχε.

(boredpanda)
Καμία πρόθεση συνεννόησης από Ιράν και ΗΠΑ: «Ίσως βομβαρδίσουμε μερικές φορές ακόμα για πλάκα» λέει ο Τραμπ
07:10
Καιρός: Αίθριος με συννεφιά και τοπικές βροχές στα δυτικά της χώρας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Μαρτίου)
06:30
Φορολογικές δηλώσεις: Τι πρέπει να προσέξετε με τους νέους ΚΑΔ - Πώς θα γίνει η αντιστοίχηση
06:00