«Είναι οκ να αισθάνομαι ελεύθερη»: Η εξομολόγηση της Σάρον Στόουν για το θάνατο της μητέρας της
Η Σάρον Στόουν στο Φεστιβάλ των Καννών (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Photo by Scott A Garfitt/Invision/APΣε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Σάρον Στόουν σε συνέντευξή της στο CNNi όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλών, στην περίπλοκη και έντονη σχέση που είχε με την μητέρα της.
Η ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών περιέγραψε πώς τα παιδικά βιώματα της μητέρας της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, καθόρισαν τη σχέση της μαζί της, αλλά και πως εκείνη κατάφερε να αποδεχθεί το τραύμα που της δημιούργησε και να προχωρήσει παρακάτω.
«Ήθελα να μου πει είμαι περήφανη, σε αγαπώ, συγγνώμη είσαι σημαντική για μένα, αλλά έπρεπε να συμβιβαστώ ότι δεν θα συνέβαινε αυτό» είπε η Στόουν, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.
Όπως εξήγησε η μητέρα της, που είχε πέσει θύμα κακοποίησης, απομακρύνθηκε από την φυσική της οικογένεια σε ηλικία εννιά ετών. Οι άνθρωποι που την ανέλαβαν την έκαναν υπηρέτρια, έναν ρόλο που άφησε όταν στα 16 της έμεινε έγκυος και παντρεύτηκε τον πατέρα της ηθοποιού με τον οποίο έζησε ευτυχισμένη για 60 χρόνια.
Αυτό δεν την εμπόδισε να έχει μια πικρία απέναντι στην κόρη της η οποία δεν ζούσε μόνο την παιδική της ηλικία, αλλά και ήταν και ένα προικισμένο παιδί με πολλούς ανοικτούς ορίζοντες που εκείνη δεν είχε ποτέ.
«Η μαμά μου ήταν ένας βαθιά πληγωμένος άνθρωπος και όλος ο φόβος και η ντροπή που κουβαλούσε ήταν κάτι που δεν μπορούσε να ξεπεράσει», τονίζει η ηθοποιός.
Για να καταλήξει ότι «αυτό που έμαθα είναι ότι δεν τα ήξερε όλα, εγώ δεν τα ξέρω όλα και είναι οκ να νιώθω ελεύθερη από τη μητέρα μου και από το τραύμα τώρα που έφυγε».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Μου κλέβει τη φαντασία»: Η Σάρον Στόουν απορρίπτει τις ωμές σκηνές σεξ της τηλεόρασης
Τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε γυναίκα μετά από τροχαίο στην Καρδίτσα – Επιχείρησε η Πυροσβεστική
10:11
Concord Group: Η πρώτη αλβανική επένδυση και εξαγορά στην Ελλάδα είναι γεγονός
10:03
Κίμωλος: Το αυθεντικό και ήρεμο κυκλαδίτικο καλοκαίρι είναι πιο κοντά με τη SEAJETS
10:00
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ανήλικη στο Ηράκλειο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ
09:56