Η νίκη Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές εξέπληξε το Κρεμλίνο
Η ρωσική ηγεσία και συγκεκριμένα ο Βλαντίμιρ Πούτιν τήρησαν ουδέτερη στάση κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, παρά τους ισχυρισμούς ότι ο ρώσος πρόεδρος είχε κάποια επίδραση στο εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ εξέπληξε το Κρεμλίνο, τόνισε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CNN.
Όπως επισήμανε ο Πεσκόφ, το Κρεμλίνο δεν είχε καμία επίσημη επαφή με μέλη της εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου κατά την προεκλογική διάρκεια.
Αναφορικά με τις διμερείς σχέσεις Μόσχας και Ουάσιγκτον, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου τόνισε πως κανείς δεν αναμένει αυτές να βελτιωθούν αμέσως, εκφράζοντας παράλληλα όμως την αισιοδοξία ότι αν Πούτιν και Τραμπ έχουν την πολιτική βούληση τότε μπορεί να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών.
Νεκρός άνδρας που έπεσε από τη σκεπή του σπιτιού του στο Αγρίνιο
18:19
ΟΗΕ: Τον φετινό Ιούνιο οι περισσότεροι θάνατοι αμάχων στην Ουκρανία μετά τον Απρίλιο του 2022
18:08
Τουλάχιστον δύο νεκροί από την φωτιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες: Αγνοούνται έξι άτομα
18:04
Marfin: Συγκατάθεση για έκδοσή της στην Ελλάδα έδωσε η 46χρονη
17:57