Ρώσοι κατασκεύασαν ρομπότ «συνοριοφύλακα» που σκοτώνει τα πάντα στα 7 χλμ
Ομάδα μηχανικών στη Ρωσία κατασκεύασε ρομπότ με σκοπό να αντικαταστήσει τους συνοριοφύλακες. Το νέο οπλικό σύστημα έχει την δυνατότητα να ανιχνεύει και να εξουδετερώνει οποιαδήποτε ανθρώπινη παρουσία σε ακτίνα 7 χιλιομέτρων.
Οι ειδικοί τονίζουν ότι είναι εξοπλισμένο με θερμικές, έγχρωμες και ασπρόμαυρες κάμερες, ενώ σύμφωνα με τον επικεφαλής μηχανικό του project, Dmitry Perminov θα μπορεί εκτός από ανθρώπους να εξολοθρεύει και αυτοκίνητα, ως την απόσταση των 10 χλμ.
Για το ρομπότ «δολοφόνο», έχει ήδη υπάρξει ενδιαφέρον και από ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες η οποίες επιθυμούν να το εντάξουν στα συστήματα φύλαξης τους.
Ειδικό λογισμικό που είναι τοποθετημένο στον «εγκέφαλο» του ρομπότ θα του επιτρέπει να ξεχωρίζει τους εχθρούς από τους συμμάχους.
Λήξη συναγερμού στα Δικαστήρια Λάρισας - Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα
11:49
Το ΜΙΤ άφησε 13 πράκτορες τεχνητής νοημοσύνης σε ένα εικονικό νησί και εκείνοι άρχισαν να παίζουν
11:43
Μαρινάκης: «Δεν υπάρχει θέμα ήττας» για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
11:40
Sleaford Mods: Οργή, μινιμαλισμός και η σκοτεινή πλευρά της σύγχρονης Βρετανίας
11:32