ΚΟΣΜΟΣ

Μια ματιά στην υπογραφή του Ντ. Τραμπ οδηγεί σε τρομερές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του (pics)

Μια ματιά στην υπογραφή του Ντ. Τραμπ οδηγεί σε τρομερές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του (pics)
REUTERS/Jonathan Ernst

Ο γραφικός χαρακτήρας και η υπογραφή είναι από τα στοιχεία που δηλώνουν πάρα πολλά για τον χαρακτήρα ενός ατόμου. Η υπογραφή του νεοεκλεγέντα προέδρου της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ σίγουρα φέρει περισσότερο βάρος απ’ ότι οποιαδήποτε άλλη. Τι λοιπόν ανακαλύπτει κάποιος για τον χαρακτήρα του νέου Προέδρου των ΗΠΑ την υπογραφή του;

Η Τρέισι Τράσελ του Βρετανικού Ινστιτούτου Γραφολογίας έριξε μια ματιά στην πιο ισχυρή υπογραφή του κόσμου και αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον μελλοντικό κάτοικο του Λευκού Οίκου.

Μετά την ανάλυση εξηγεί πως το μεγάλο μέγεθος του γραφικού χαρακτήρα, η πάνω κλήση των γραμμάτων και το μεγάλο τους ύψος δείχνουν ένα σωρό χαρακτηριστικά για τον νέο πλανητάρχη.

Η ίδια λέει: «Η υπογραφή του μεταδίδει φιλοδοξία, δυναμισμό, θάρρος και αφοβία. Θέλει δύναμη και εξουσία και είναι αποφασιστικός και ξεροκέφαλος».

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι το ήρεμο ποντικάκι κανενός», περιγράφει χαρακτηριστικά.

Το στυλ του κ. Τραμπ - κατά την Τράσελ - δείχνει πως πέρα από την ισχυρή του φύση, «είναι προστατευτικός, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την οικογένειά του».

Η ανάλυση της κ. Τράσελ δείχνει πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι πολύ καλός ακροατής, αλλά «είναι χωρίς αμφιβολία πολύ καλός διαπραγματευτής – αριστεύει στο να είναι αυστηρός, άμεσος και τολμηρός».

Η τολμηρή του φύση φάνηκε ιδιαιτέρως κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Αυτό έδειξαν οι δηλώσεις του περί τοίχους μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού, περί απαγόρευσης εισόδου στη χώρα στους μουσουλμάνους αλλά και οι προθέσεις του να φυλακίσει την ανταγωνίστρια του στην εκλογική μάχη, Χίλαρι Κλίντον.

trump 1

Πέρα από κάποια πολύ φανερά στοιχεία της ανάλυσης, υπάρχουν και εκπλήξεις. Ο κ. Τραμπ είναι φημισμένος για την επιμονή του στις θέσεις του, όμως σύμφωνα με την γραφολόγο, ο γραφικός χαρακτήρας του αφήνει περιθώρια ευκαμψίας.

Η ανάλυση έγινε και τώρα ο κόσμος πρέπει να περιμένει και να κρίνει τον χαρακτήρα του Ντόναλντ Τραμπ από τα πεπραγμένα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ