ΚΟΣΜΟΣ

Πώς είναι να βοηθάς τον Μπρους Σπρίνγκστιν όταν έχει μείνει από μπαταρία

Πώς είναι να βοηθάς τον Μπρους Σπρίνγκστιν όταν έχει μείνει από μπαταρία
CNN International

Όταν ο Dan Barkalow είδε στην άκρη του δρόμου ακινητοποιημένο έναν μοτοσικλετιστή, ο οποίος είχε μείνει από μπαταρία, σταμάτησε αμέσως για τον βοηθήσει, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι. Ούτε που το φανταζόταν ότι ο άνθρωπος που θα βοηθούσε, δεν ήταν άλλος από τον Μπρους Σπρίνγκστιν.

«Την στιγμή που κατέβηκα από την μηχανή, είδα ότι ήταν εκείνος. Ήταν πολύ καλός και προσγειωμένος άνθρωπος. Αυτή την μέρα δεν πρόκειται να την ξεχάσω για καιρό», δήλωσε στο CNN ο Barkalow.

Ο Barkalow επέστρεφε την Παρασκευή με την ομάδα των μοτοσικλετιστών Freehold American Legion Riders, από μια τελετή για την Ημέρα των Βετεράνων στο Νιου Τζέρσει, όταν είδε τον μοτοσικλετιστή.

Μετά την πρώτη έκπληξη, αφού τον αναγνώρισε, επιχείρησε αμέσως να τον βοηθήσει. Καθώς η μπαταρία δεν φόρτιζε με τίποτα, το γκρουπ τον μετέφερε στο κοντινότερο εστιατόριο.

dan and bruce exlarge 1693

Σύμφωνα με τον Barkalow, ο Σπρίγνκστιν έμεινε στο εστιατόριο για περίπου 45 λεπτά, μέχρι τον παραλάβει κάποιος. Κατά τη διάρκεια αυτή, κέρασε ποτά την ομάδα των μοτοσικλετιστών και συζήτησαν για μηχανές.

Ο διάσημος τραγουδιστής ζήτησε τα ονόματα και τους αριθμούς τους και όπως τους είπε, όταν βρισκόταν στην περιοχή για να δώσει κάποια συναυλία, θα τους εξασφάλιζε δωρεάν εισιτήρια.

Bikers rescue stranded Bruce Springsteen

By Shachar Peled, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ