Τζο Μπάιντεν: Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στα οστά - «Επώδυνη και εξουθενωτική μάχη»
Ο Τζο Μπάιντεν
AP Photo/Stephanie ScarbroughΣτα οστά αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του έχει κάνει μετάσταση ο καρκίνος, με τον οποίο είχε διαγνωστεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, όπως αποκάλυψε ο γιος του Χάντερ στο BBC.
«Ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί, έχει κάνει μετάσταση στα οστά του και αλλού», δήλωσε ο Χάντερ Μπάιντεν στην εκπομπή BBC.
Η κατάσταση «είναι πολύ επώδυνη, είναι πολύ εξουθενωτική από πολλές απόψεις», δήλωσε ο γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ (2021-2025). «Είναι πραγματικά δύσκολο και λυπηρό» συμπλήρωσε.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Μπάιντεν αποκάλυψε τον Μάιο του 2025, τέσσερις μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο, ότι διαγνώστηκε με «επιθετικό» καρκίνο του προστάτη με οστικές μεταστάσεις.
Αφότου διαγνώστηκε, ο Τζο Μπάιντεν έχει υποβληθεί σε ακτινοθεραπείες και ορμονοθεραπεία. Τον προηγούμενο μήνα, ενόψει της κυκλοφορίας ενός βιβλίου για την προεδρική του θητεία, είχε δηλώσει πως η θεραπεία του πήγαινε «πραγματικά καλά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χάντερ Μπάιντεν: Η μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο, η προεδρική χάρη, ο εθισμός και το μέλλον
Spider-Man: Πώς έγινε το πιο ανθεκτικό κινηματογραφικό franchise υπερηρώων του Χόλιγουντ
08:30
Πινακίδες κυκλοφορίας με λίγα κλικ: Τα 3 βήματα για παραγγελία και έκδοση - Τι ισχύει για κυρώσεις
08:27
Γερμανία: Εθεάθησαν drones πάνω από στρατιωτική βάση- Φυλάσσονται Patriot κι ανταλλακτικά εξοπλισμών
08:18
Νέα πυρά της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για τον αιφνιδιασμό της Μέκκας: «Αναβαθμίζεται η Τουρκία»
08:12