ΚΟΣΜΟΣ

Το ντουλάπι με τις πορσελάνες που δεν άνοιγε και ξετρέλανε το διαδίκτυο

Το ντουλάπι με τις πορσελάνες που δεν άνοιγε και ξετρέλανε το διαδίκτυο
Twitter

«Nτουλάπι-αδύνατο-να-ανοίξει». Με αυτές τις απλές λέξεις άρχισε άλλη μια σπαζοκεφαλιά στο διαδίκτυο.

 

ΟTseng Shao-Tsen όταν ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook δε πίστευε ότι μέσα σε λίγες ώρες το πρόβλημά μιας φίλης του θα είχε γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο. Η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού σοκαρίστηκε με το χαμό που επικρατούσε στο ντουλάπι της κουζίνας της και ζήτησε την βοήθεια των χρηστών του διαδικτύου.

Ο Tseng Shao-Tsen στη συνέχεια ανέβασε την φωτογραφία και έγραψε: «Πως μπορώ να ανοίξω το ντουλάπι χωρίς να σπάσουν τα πιάτα»;

Η αντίδραση που υπήρξε ήταν κάτι παραπάνω από άμεση, αφού μέσα σε λίγες ώρες υπήρξαν 16.000 αντιδράσεις και 456 σχόλια στο ποστ.

Οι περισσότερες από τις απαντήσεις ήταν «σουρεαλιστικές» καθώς σχεδόν κανένας δεν είχε κάποια ουσιαστική βοήθεια για να προσφέρει.

Ας δούμε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές:

1: Αν υπάρχει κάποιο οικονομικό ζήτημα έχουμε το εξής: αν τα πιάτα είναι φθηνά, άνοιξε την πόρτα. Αν όχι, σπάσε το δεξιό τζαμάκι.

2: Πούλησέ το σε μουσείο και ονόμασέ το «Παγωμένος στον Χρόνο»

3: Πήγαινε στο Kamar-Taj, πήγαινε στον τομέα των Αρχαιοτήτων, γίνε μάγος, βρες το «Μάτι του Αγκαμότο», αντίστρεψε ή σταμάτα τον χρόνο, γύρνα πίσω και τελείωσες.

4: Άνοιξε πολύ λίγο την πόρτα και τοποθέτησε στο κενό εκρηκτικό αφρό.

Τελικά όπως δήλωσε ο Tseng, η φίλη του κατάφερε να ανοίξει το ντουλάπι σιγά σιγά, βάζοντας απλά το χέρι της για να συγκρατήσει τα πιάτα. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ