Συναγερμός στη Γερμανία από έκρηξη σε σιδηροδρομικό σταθμό - Δύο τραυματίες
Άγνωστο αντικείμενο εξερράγη στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Άουγκσμπουργκ, στη νότια Γερμανία, ανακοίνωσε την Τετάρτη (2/9) η αστυνομία, προσθέτοντας ότι δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε διάδρομο κτηρίου, σύμφωνα με την αστυνομία του κρατιδίου της Βαυαρίας, η οποία έχει σπεύσει στο σημείο και έχει αποκλείσει τους δρόμους γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό.
Το Άουγκσμπουργκ είναι μια πόλη που απέχει περίπου 55 χιλιόμετρα από το Μόναχο.
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έγινε έκρηξη χειροβομβίδα κοντά σε κατάστημα Τούρκου κοσμηματοπώλη, ενώ παράλληλα ερευνώνται πιθανές διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.
Συναγερμός για ένα δεύτερο ύποπτο αντικείμενο προκάλεσε την ακινητοποίηση των συρμών και τη διακοπή της κυκλοφορίας στους δρόμους και στα τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς.
Τρίτο κρούσμα Έμπολα επιβεβαίωσε η Κενυα - Το πρώτο καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα
20:26
Ένας τραυματίας μετά από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στην Πάτρα - Το ένα ανετράπη
20:15
Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Πέντε συλλήψεις για απάτη ΦΠΑ 114 εκατ. με κινητά - Έρευνες και στην Ελλάδα
20:04
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Αλλαγή θέλουν οι μισοί Αμερικανοί σε δημοσκόπηση - Δυσαρέσκεια για τις τιμές
19:54