ΚΟΣΜΟΣ

Τι μπορεί να πάει στραβά όταν ένας παρουσιαστής ζωγραφίζει live στην τηλεόραση; (vid)

Τι μπορεί να πάει στραβά όταν ένας παρουσιαστής ζωγραφίζει live στην τηλεόραση; (vid)
Youtube/Q13 FOX

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής Τhis Morning με τους παρουσιαστές να κάνουν αναπόσπαστοι την δουλειά τους. Ο Bill Wixey, η Liz Dueweke και η Kaci Aitchison ανέλυαν τα νέα για τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους, τα σπορ.

Αυτό μέχρι που ξεκίνησε η στήλη Trending with Travis, με τον Travis Mayfield. Ο παρουσιαστής έφερε μια οθόνη αφής για να δείξει στο κοινό πως λειτουργεί η τεχνητή νοημοσύνη.

Πρόκειται για πείραμα της Google και παίζεται με το ρομπότ Quick Draw (γρήγορη ζωγραφική). Ο παίκτης πρέπει να ζωγραφίσει το αντικείμενο που θα του ζητηθεί σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα το ρομπότ προσπαθεί να μαντέψει τι είναι αυτό που ζωγραφίζει ο παίκτης. Όση περισσότερη ώρα παίζεις τόσο πιο εύκολο γίνεται για το ρομπότ να καταλάβει τι προσπαθεί να αποδοθεί στο σκίτσο.

Ο Travis ξεκίνησε πρώτος. Ζωγράφισε δύο αντικείμενα με μεγάλη επιτυχία, όμως μετά ήρθε η σειρά της Kaci να προσπαθήσει. Η δική της προσπάθεια δεν ήταν εξίσου επιτυχημένη!

Το κομπιούτερ της ζήτησε να ζωγραφίσει την λέξη κανό, όμως αυτό που της προέκυψε δεν έμοιαζε σε τίποτα με την βαρκούλα. Μάλλον έφερνε περισσότερο σε κάτι πιο πρόστυχο.

Βλέποντας το αποτέλεσμα η παρουσιάστρια σταμάτησε και μπήκε μπροστά από την οθόνη πριν προλάβει το ρομπότ να μαντέψει τι έφτιαξε. Μάλιστα γεμάτη ντροπή σκέπασε το πρόσωπο της, προς τέρψιν όμως του Travis που γελούσε με την ψυχή του.

«Είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η καλύτερη εκπομπή που έχω συμμετάσχει», είπε ο Travis, που δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ