Το πολυτελές μετρό της Βορείου Κορέας μέσα από 11 κλικ
Τις εμπειρίες της από το ξεχωριστό ταξίδι της στη Βόρεια Κορέα μοιράστηκε μέσω του CNN Style η 25χρονη φωτογράφος από το Χονγκ Κονγκ, Elaine Li. Η Li είχε την τύχη να βρεθεί στην Πιονγκγιανγκ τον περασμένο Οκτώβριο και να ζήσει μέρος - έστω και περιορισμένο - της καθημερινότητας των πολιτών.
Αυτό που της έκανε τεράστια εντύπωση, όπως είπε, ήταν το μετρό. Στα εκατό μέτρα κάτω από τη γη, το συγκεκριμένο σύστημα μαζικής μεταφοράς είναι από πιο... βαθιά χωμένα κάτω από το έδαφος, παράλληλα όμως και από τα πλέον πολυτελή.
Όπως τόνισε η Li στο CNN Style, ο φωτισμός στους σταθμούς ήταν πολύ χαμηλός, ωστόσο τη μονοτονία του... σκοταδιού έσπαγαν οι πολυτελέστατοι εσωτερικοί χώροι, με τους πολυελαίους, τις μαρμάρινες κολώνες και τα έργα ζωγραφικής του Κιμ Γιονγκ Ουν.
Ρωσία: Χιονοθύελλα σαρώνει τη χερσόνησο Καμτσάτκα - Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
22:24
Συζητήσαμε για τις ρωσικές επιθέσεις και τα ενεργειακά προβλήματα με τον Ζελένσκι, δήλωσε ο Ρούτε
22:15
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 11.800.000 ευρώ
22:11
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06