Σε δίκη για βιασμό παραπέμπεται ο Χακίμι - Απορρίφθηκε η προσφυγή του ποδοσφαιριστή της Παρί
Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι
AP Photo/Lindsey WassonΣτο εδώλιο του κατηγορουμένου για την υπόθεση βιασμού που εκκρεμεί εις βάρος του θα καθίσει ο Ασράφ Χακίμι, καθώς το Ακυρωτικό Δικαστήριο της Γαλλίας επικύρωσε τη σχετική απόφαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) από δικαστικές πηγές, το ανώτατο δικαστικό όργανο της χώρας απέρριψε την προσφυγή του 28χρονου δεξιού μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν και αρχηγού της εθνικής Μαρόκου, οριστικοποιώντας την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.
Η υπόθεση αφορά τις κατηγορίες μιας νεαρής γυναίκας για περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το 2023. Παρά το γεγονός ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, το Εφετείο των Βερσαλλιών είχε επικυρώσει την παραπομπή του, ωθώντας τον στην άσκηση έφεσης στο Ακυρωτικό Δικαστήριο.
Μετά τη σημερινή εξέλιξη, η δικαστική διαμάχη περνά στο τελικό της στάδιο, προκαλώντας έντονο προβληματισμό τόσο στις τάξεις της γαλλικής ομάδας όσο και στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Χακίμι της Παρί Σ.Ζ. παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία του φερόμενου βιασμού
Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: Νέα βαριά καταδίκη για τον παραγωγό του Χόλιγουντ
22:40
Γιος του ισραηλινού πρέσβη στις ΗΠΑ ο στρατιώτης που τραυματίστηκε στη Δυτική Όχθη
22:29
Αλβανία: Η Κομισιόν έτοιμη να στηρίξει την ένταξή της στην ΕΕ έως το 2027
22:18
Ζελένσκι από ΟΗΕ: «Ασθενής μηδέν ο Πούτιν, δεν σταματά στην Ουκρανία - Επιλέξαμε να μην πεθάνουμε»
22:06