Χαμός στον γάμο: Εμφανίστηκε η ερωμένη του γαμπρού ντυμένη νύφη
Πότε μην τα βάζεις με μια πληγωμένη γυναίκα, δε φαντάζεσαι μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Απροσδόκητη εξέλιξη είχε ένας γάμος στην Γκάνα, όταν η ερωμένη του γαμπρού αποφάσισε να αποκαλύψει την «διπλή» ζωή του κατά τη διάρκεια του γάμου του.
Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που ακολουθεί η νεαρή γυναίκα εισβάλει σαν «ταύρος εν υαλοπωλείο» στην αίθουσα τέλεσης του μυστηρίου φορώντας νυφικό με πέπλο και μακριά λευκά γάντια.
Φανερά εξαγριωμένη αρπάζει το μικρόφωνο και αρχίζει να δίνει πιπεράτες αποκαλύψεις για τον εραστή της.
Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού προσπάθησαν να απομακρύνουν τη γυναίκα από την αίθουσα. Ο γαμπρός και η νύφη παραμένουν σιωπηλοί για μην ρίξουν «λάδι στη φωτιά». Κάτι τέτοιο όμως δε συμβαίνει με τους καλεσμένους με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανδαιμόνιο.
Το επίμαχο βίντεο έδωσαν στην δημοσιότητα τα μέσα ενημέρωσης της αφρικανικής χώρας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν, αν τελικά έγινε ή όχι ο γάμος.
Μέγαρο Αθηνών: Τρίτη 31/3 και Τετάρτη1/4 τα κοντσέρτα για πιάνο και ορχήστρα του Ραχμάνινοφ
11:35
Δημογλίδου για δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Δεν γνωρίζουμε ξεκάθαρα την αιτία της επίθεσης (vid)
11:32
Όσκαρ 2026: Οι μεγάλες απουσίες από το «In Memoriam» που προκάλεσαν αντιδράσεις
11:31
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ ο Μιχάλης Μαυρόπουλος
11:30