Πολωνία: Πληροφορίες για πιθανή επίθεση κατά του Ντόναλντ Τουσκ - Έκτακτη σύσκεψη
Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ.
Chancellery of the Prime Minister of Poland via APΗ πολωνική αστυνομία έλαβε πληροφορίες για πιθανή επίθεση κατά του πρωθυπουργού της χώρας, Ντόναλντ Τουσκ, και του υπουργού Άμυνας, Βλαντισλάβ Κοσινιάκ-Καμίς.
Την πληροφορία ανακοίνωσε σήμερα, με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Πολωνίας.
Σύμφωνα με το Reuters, οι πολωνικές αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει περισσότερα στοιχεία για τις πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία.
«Μετά τις πληροφορίες που έλαβε η πολωνική αστυνομία σχετικά με πιθανή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Ντόναλντ Τουσκ και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Άμυνας Βλαντισλάβ Κοσινιάκ-Καμίς, ο υπουργός Εσωτερικών Μάρτσιν Κιερβίνσκι και ο υπουργός-συντονιστής των Ειδικών Υπηρεσιών Τόμας Σιεμόνιακ διέταξαν να αναληφθεί δράση για το συγκεκριμένο ζήτημα», έγραψε η Γκαλέτσκα.
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Αντιτρομοκρατικό Κέντρο της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας (ABW).
Η ανακοίνωση έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία οι αρχές της Πολωνίας βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή, έπειτα από σειρά βίαιων επιθέσεων σε σχολεία της χώρας.
Συναυλία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου τη Δευτέρα 9 Νοέμβρη
20:40
Η Μελόνι προειδοποιεί για τις επιθέσεις σε υποδομές – «Δεν ξέρουμε αν συνδέονται»
20:31
Νέα τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ένα story
20:23
Υεμένη: Σε 30 ανήλθαν οι νεκροί από την επίθεση σε αγορά, δηλώνουν οι Χούθι
20:12