ΚΟΣΜΟΣ

Άφησε ατάιστες τις 14 γάτες της ώστε η μία να φάει την άλλη (pics)

Άφησε ατάιστες τις 14 γάτες της ώστε η μία να φάει την άλλη (pics)
Ο Τρούπερ είναι το μοναδικό από τα 14 γατιά που κατάφερε να επιβιώσει RSPCA Australia

Μια είδηση ικανή να εξοργίσει ακόμα και μη φιλόζωους και η οποία αποδεικνύει ότι η ανθρώπινη ανοησία είναι όντως ανίκητη, είδε το φως της δημοσιότητας στην Αυστραλία και προκάλεσε θυμό και αποτροπιασμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μια γυναίκα από την Αδελαΐδα, θέλησε να ξεφορτωθεί τις 14 γάτες της. Αντί να ζητήσει από τρίτους να τις υιοθετήσουν ή να της πάει σε ένα καταφύγιο ζώων, επέλεξε μια πιο αντισυμβατική και αδιανότητα άρρωστη λύση. Τις κλείδωσε σε ένα δωμάτιο χωρίς φαγητό, ώστε κάποια στιγμή να αναγκαστεί να φάει η μία την άλλη για να επιβιώσει.

CAT1

«Όταν φτάσαμε στο σπίτι, ακούγαμε το μοναδικό γατί που επιβίωσε, τον Τρούπερ, να ουρλιάζει. Ηταν σαν να μας ζητούσε να ανοίξουμε την πόρτα για να τον λυτρώσουμε», δήλωσε η Andrea Lewis, μία εκ των επιθεωρητών που ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

CAT2

Παντού στο σπίτι υπήρχε αίμα και απομεινάρια γατών. Η γυναίκα καταδικάστηκε και της απαγορεύθηκε από δικαστήριο να συμβιώνει με ζώα.

Αν μη τι άλλο, ο Τρούπερ υιοθετήθηκε από μια φυσιολογική οικογένεια και ζει όπως κάθε γάτος με φυσιολογικούς ιδιοκτήτες.

CAT3

Πηγή φωτό: RSPCA Australia

ΔΗΜΟΦΙΛΗ