ΚΟΣΜΟΣ

Πήγε σε interview για δουλειά και έκλεψε το πορτοφόλι του προέδρου της εταιρίας

Πήγε σε interview για δουλειά και έκλεψε το πορτοφόλι του προέδρου της εταιρίας
Princess Hours

Πολλά πράγματα επιτρέπεται ή και επιβάλλειται να κάνεις όταν πηγαίνεις σε ένα interview, με απώτερο στόχο να πάρεις τη δουλειά.

Βοηθά για παράδειγμα να είσαι συνεπής στο ραντεβού, να είσαι καλά ντυμένος, να χαμογελάς και να είσαι ευγενής. Αυτό που σίγουρα ΔΕΝ πρέπει να κάνεις, είναι να αρπάξεις το πορτοφόλι του προέδρου της εταιρίας στην οποία στοχεύεις να εργαστείς.

Θα αναρωτηθείτε... «ποιος το κάνει αυτό;» Και θα σας απαντήσουμε «το έκανε ένας 24χρονος Ιάπωνας».

Σύμφωνα με τους Japan Times, ο Σόγκο Τακέντα κατηγορείται (και παραδέχθηκε) ότι όταν ο πρόεδρος της εταιρίας τον άφησε για ελάχιστα λεπτά μόνο στο γραφείο του, άνοιξε την τσάντα του και έκλεψε το πορτοφόλι του που περιείχε περίπου 420 ευρώ.

Το πρόβλημα είναι αφενός ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος στο γραφείο εκείνη την ώρα, άρα ήταν δεδομένο ότι ο πρόεδρος θα αντιλαμβανόταν ποιος πήρε το πορτοφόλι, αφετέρου ότι ο Τακέντα είχε αφήσει όλα του τα στοιχεία στο βιογραφικό που είχε δώσει για τη δουλειά. Και βέβαια εντοπίστηκε αμέσως...

«Από τη στιγμή που δεν πήρα τη δουλειά, ήμουν ξανά στην ανάγκη αναζήτησης χρημάτων», εξήγησε ο Τακέντα δικαιολογώντας την πράξη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ