Χιόνι στο Τόκιο Νοέμβριο μήνα έπειτα από 54 χρόνια (vid)
Νιφάδες χιονιού έπεσαν σήμερα, Πέμπτη, στο Τόκιο, πρώτη φορά μέσα στο μήνα Νοέμβριο εδώ και τουλάχιστον μισό αιώνα, προκαλώντας ολισθηρότητα στους δρόμους και προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Οι σιδηροδρομικές συγκοινωνίες και το μετρό διακόπηκαν προσωρινά ή σημειώθηκαν καθυστερήσεις στα δρομολόγιά τους στην ιαπωνική πρωτεύουσα των 13 εκατομμυρίων κατοίκων, δυσχεραίνοντας έτσι τις μετακινήσεις για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που μετέβαιναν στη δουλειά τους τις πρωινές ώρες αιχμής.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyodo, σε συνθήκες τσουχτερού κρύου με θερμοκρασίες που πλησίαζαν το μηδέν, ξεκίνησε να χιονίζει τα ξημερώματα, δηλαδή περίπου 40 μέρες νωρίτερα απ' ό,τι συνήθως.
Η ιαπωνική πρωτεύουσα, συνηθισμένη σε χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα, αλλά χωρίς το θερμόμετρο να πέφτει κάτω από το μηδέν, έχει να δει χιονόπτωση τέτοια εποχή από το 1962, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώθηκε η μέση τιμή του λίτρου - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
04:00
Tριπλή πληρωμή για συνταξιούχους: Πότε καταβάλλονται η ενίσχυση των 400 ευρώ και οι συντάξεις
03:00
Εθνικός «Κουμπαράς»: Πώς θα λειτουργεία - Τι ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
02:00
Στον «αέρα» η ρύθμιση που απαγόρευε τα μετρητά στις παραδόσεις courier - Τι αλλάζει στις πληρωμές
01:00