ΚΟΣΜΟΣ

Τρίχρονος έσωσε τη ζωή του διαβητικού πατέρα του

Τρίχρονος έσωσε τη ζωή του διαβητικού πατέρα του
MEN

Η οξυδέρκεια και η τρομερή αντίληψη ενός τρίχρονου αγοριού με το όνομα Lenny George Jones κυριολεκτιά έσωσαν τη ζωή του πατέρα του που βρέθηκε ένα βήμα πριν το διαβητικό κώμα.

Όπως γράφει η βρετανική Μetro, ο 34χρονος Μαρκ, ο οποίος έχει διαβήτη τύπου 1 και είναι ινσουλινοεξαρτώμενος και ο μικρός Lenny χάζευαν τηλεόραση στο σπίτι της οικογένειας όταν η σύζυγός του τους άφησε για λίγο μόνους για να επισκεφθεί τη μητέρα της που ζει σε πολύ κοντινή απόσταση.

Στο διάστημα που έμειναν οι δυο τους, ο Μαρκ έπαθε υπογλυκαιμία, ήτοι το επίπεδο ζαχάρου στο αίμα του έπεσε κάτω από το φυσιολογικό. Για την ακρίβεια, έπεσε τόσο χαμηλά που ο Μαρκ έφτασε ένα βήμα πριν το διαβητικό κώμα.

Ο μικρός Lenny, ο οποίος σύμφωνα με τους γονείς του δεν γνώριζε πώς να φροντίσει τον πατέρα του, αντιλήφθηκε αμέσως τι είχε συμβεί. Έτρεξε στο ψυγείο, πήρε δύο γιαούρτια με φρούτα και ζάχαρη και τάισε τον πατέρα του, βοηθώντας το ζάχαρό του να ανέβει. Ο Μαρκ συνήλθε όσο χρειαζόταν για να μπορέσει να φτάσει μέχρι την κουζίνα και να φροντίσει για τα υπόλοιπα, να ανεβάσει δηλαδή κι άλλο το ζάχαρό του ώστε να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ