ΚΟΣΜΟΣ

Γιαγιά εκπλήρωσε το παιδικό της όνειρο να γνωρίσει τον... Άγιο Βασίλη (pic)

Γιαγιά εκπλήρωσε το παιδικό της όνειρο να γνωρίσει τον... Άγιο Βασίλη (pic)
REUTERS/Bob Strong

Το παιδικό της όνειρο της πραγματικότητα έκανε μια γιαγιά όταν γνώρισε από κοντά τον... Άγιο Βασίλη.

Χρήστης του Reddit ανέβασε μια εξαιρετικά γλυκιά φωτογραφία της γιαγιάς του με τον Άγιο Βασίλη σε εμπορικό κέντρο. Ήταν παιδικό της όνειρο να γιορτάσει μεγαλοπρεπώς τα Χριστούγεννα.

Η κυρία γεννήθηκε σε περιοχή που αργότερα εντάχθηκε στο Πακιστάν και όπως τονίζει ο εγγονός της οι χριστιανοί δεν έκαναν ποτέ πομπώδεις εορτασμούς.

«Υπήρχαν οικογένειες Χριστιανών που γιόρταζαν τα Χριστούγεννα αλλά το έκαναν κρυφά και χωρίς την εορταστική διάθεση χωρών όπως οι ΗΠΑ. Μου είπε πως έβλεπε πάντα Χριστουγεννιάτικα καρτούν (αυτά με το ποντίκι που προσπαθεί να μείνει ξύπνιο όλη τη νύχτα για τον Άγιο Βασίλη ή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά κοιμάται λίγο πριν εμφανιστεί) και ταινίες με δέντρα και χιόνι και ονειρευόταν να τα ζήσει όλα αυτά κάθε μέρα», λέει ο @shawnwasim.

My grandma always wanted to celebrate Christmas as a kid but never got to. Last night we took her to the mall and made her childhood wish come true. from aww

Γι΄ αυτό τον λόγο αυτός και η οικογένειά του πήγαν την γιαγιά στο εμπορικό κέντρο για να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη και όπως φαίνεται στην φωτογραφία δέχθηκε με περισσή χαρά την έκπληξη.

Ο εγγονός αποκάλυψε πως δεν είναι χριστιανός, όμως καταλαβαίνει την αγάπη της για τις γιορτές.

«Δεν είμαι χριστιανός αλλά τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ