Μονακό: Μία προσαγωγή για τον μυστηριώδη θάνατο συγγενή του πρίγκιπα Αλβέρτου
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό
IN TIME / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΣτην προσαγωγή ενός άνδρα προχώρησαν οι Αρχές του Μονακό στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη σχετικά με τον θάνατο ενός μέλους της πριγκιπικής οικογένειας.
Η σορός του 29χρονου Αντουάν ντε Μασί εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής (24/10) σε ένα πάρκο μετά από τηλεφώνημα της οικογένειάς του. Οι αρχές διερευνούν ακόμη τα αίτια του θανάτου, σύμφωνα με την εισαγγελία του Μονακό.
Αφού οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας είχε πλησιάσει τον Αντουάν το νομικό πλαίσιο της έρευνας τροποποιήθηκε, επιτρέποντας στην αστυνομία να ταυτοποιήσει το εν λόγω άτομο και να το ανακρίνει υπό καθεστώς κράτησης.
Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (26/10). Σε δήλωσή του αργά το βράδυ Ο Γενικός Εισαγγελέας Στεφάν Τιμπό ανέφερε ότι η κράτησή του παρατάθηκε κατά 24 ώρες, ενώ συνεχίζονταν οι ανακρίσεις και οι τεχνικές έρευνες.
Ο εισαγγελέας τόνισε ότι ο ρόλος του άνδρα παραμένει ασαφής και ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου εκείνου του ατυχήματος. Οι συνθήκες θανάτου του Antoine δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.
«Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, συμπεριλαμβανομένου εκείνου ενός απλού ατυχήματος», ανέφερε η εισαγγελία σε ανακοίνωσή της.
Ο Ντε Μασί ήταν εγγονός της πριγκίπισσας Αντουανέτας, μεγαλύτερης αδελφής του πρίγκιπα Ρενιέ Γ', ο οποίος ήταν πατέρας του πρίγκιπα Αλβέρτου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μονακό: Λεπτό προς λεπτό το θρίλερ με τον Ουκρανό ολιγάρχη-Τα 7.000 ευρώ και η γυναίκα με το τατουάζ
Εκλογές στο Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ κάλεσε τους ψηφοφόρους να εκδιώξουν «την χειρότερη κυβέρνηση»
15:18
Γαλλία: Τέλος το Parcoursup έως το 2028 και 15.000 νέες θέσεις εισαγωγής - Τα μέτρα της κυβέρνησης
15:15
Δίκη Τεμπών: Άκουγα βοήθεια καίγομαι, αλλά ήμουν πάνω, δε μπορούσα να βοηθήσω», κατέθεσε επιζήσασα
15:15
Οι «φορολογικοί παράδεισοι» της ΕΕ - Πού συγκεντρώνεται το «μαύρο χρήμα»
15:13