Μυστήριο για το πού βρίσκεται ο Μπολσονάρου μετά την ήττα στις εκλογές της Βραζιλίας
Ο Φλάβιο Μπολσονάρο
(AP Photo/Eraldo Peres)Στις ΗΠΑ φαίνεται να βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Φλάβιο Μπολσονάρο, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ και τις γενικότερες πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες. Ο γερουσιαστής έφυγε από τη Βραζιλία μετά την ήττα στις προεδρικές εκλογές από τον Λούλα ντα Σίλβα
Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σημείωσε νωρίτερα ότι η Ουάσιγκτον χορήγησε βίζα στον γερουσιαστή. Ωστόσο, η Εθνική Υπηρεσία Μετανάστευσης της Αργεντινής, επιβεβαίωσε ότι ο Μπολσονάρο με την οικογένειά του, έφυγαν από τη Βραζιλία και πέρασαν από την Αργεντινή στον Ισημερινό.
«Ενημερώνουμε ότι στις 22:50 της 27ης Οκτωβρίου, εισήλθαν από το συνοριακό πέρασμα της Διεθνούς Γέφυρας Tancredo Neves στην επαρχία Misiones, οι πολίτες Φλάβιο Νάντες Μπολσονάρο, Φερνάντα Αντούνες Φιγκέιρα Μπολσονάρο, Καρολίνα Φιγκέιρα Μπολσονάρο και Λουίζα Φιγκέιρα Μπολσονάρο, οι οποίοι το έπραξαν με έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα χωρίς καμία νομική εμπόδιο για την είσοδο στη χώρα, ενώ επίσης οι μετακινήσεις καταγράφηκαν από την αρμόδια αρχή χωρίς περιστατικά.
Από την πλευρά της, στις 23:30, η εισερχόμενη αποστολή επιβιβάστηκε σε ιδιωτική πτήση που απέστειλε η εταιρεία Baires Fly S.A. με προορισμό την πόλη Γκουαγιακίλ στον Ισημερινό, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο σχέδιο πτήσης».
Σερβία: Το βαρύ παρελθόν του δράστη – Σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε εβραϊκή κοινότητα στο Μόναχο
13:53
«Συγχαρητήρια» στην Ελλάδα από τον οργανισμό Common Sense Media για τον κόφτη στα social media
13:41
28η Οκτωβρίου: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
13:39
28η Οκτωβρίου: Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας «ΖΕΥΣ» - «Η ελευθερία δεν χαρίζεται»
13:30