Σεισμός 7 Ρίχτερ στο Ελ Σαλβαδόρ - Προειδοποίηση για τσουνάμι
Σεισμική δόνηση εντάσεως 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ελ Σαλβαδόρ.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται περίπου 154 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του Πουέρτο Τριούμφο και το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 48 χιλιόμετρα σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.
Σύμφωνα με τις κυβερνήσεις του Ελ Σαλβαδόρ και της Νικαράγουας, η δόνηση έγινε αισθητή και στις δύο χώρες.
Το κέντρο έγκαιρης προειδοποίησης για τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό προειδοποίησε ότι είναι πιθανό να υπάρξουν επικίνδυνα σεισμικά κύματα σε ακτίνα 300 χλμ. από το επίκεντρο.
Λόγω του σεισμού αλλά και του κυκλώνα Ότο, που πλήττει τις περιοχές του Ελ Σαλβαδόρ, ο πρόεδρος της Νικαράγουας Ντανιέλ Ορτέγκα κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τη χώρα.
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και στην Κόστα Ρίκα.

Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Twitter, από τοπικά ΜΜΕ, δείχνουν τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τις εστίες τους μετά τις προειδοποιήσεις για τσουνάμι.
Πέλλα: Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη με λεία 220 χρυσές λίρες, 7.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 15.000
15:31
Missing Alert για 14χρονο που εξαφανίστηκε από την Ιταλία - Φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα
15:23
Νέος υπουργός Άμυνας του Ιράν ο Μεχρντάντ Αχλαγί - Τα πόστα κλειδιά από τα οποία πέρασε
15:12
Αποκατάσταθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό
15:10