Ισόβια στον serial killer που νάρκωνε τα θύματά του
Ο Stephen Port, ο 41χρονος κατά συρροή δολοφόνος, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη μετά τη δολοφονία 4 νεαρών ανδρών.
Ο Port γνώριζε νεαρούς άνδρες μέσα από ιστοσελίδες γνωριμιών. Ο 41χρονος βίαζε τα θύματά του αφού πρώτα χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, και στη συνέχεια τα σκότωνε.
Ο κατά συρροή δολοφόνος καταδικάστηκε για τους φόνους των: Anthony Walgate (23 ετών), Gabriel Kovari, Daniel Whitworth, (21 ετών) και Jack Taylor (25 ετών). Οι τέσσερις φόνοι πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα 3 μηνών, από τον Ιούνιο του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2015.

Εκτός από τις δολοφονίες, ο Port κατηγορήθηκε και για τη σεξουαλική κακοποίηση άλλων ανδρών, και πάλι υπό την επήρεια ουσιών, οι οποίοι όμως κατάφεραν να επιζήσουν.
Η Βρετανική αστυνομία εξετάζει ακόμη 58 θανάτους ανδρών που σχετίζονται με την ουσία chemsex, αφού, δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο ορισμένοι από αυτούς να έχουν διεπράχθη από τον 41χρονο Βρετανό.

Ο Port καταδικάστηκε σε ισόβια και πρόκειται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.
Η είδηση της κάθειρξής του ικανοποίησε τους Βρετανούς. Η οικογένεια του 25χρονου Tayalor, όμως, σήμερα, μιλώντας στον Βρετανικό τύπο κατακεραύνωσε την αστυνομία που δεν κατάφερε να εντοπίσει τον Stephen Port νωρίτερα και να αποτρέψει τις δολοφονίες.
Ρεύμα: Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο
06:00
Επίδομα γέννησης έως 15.000 ευρώ: Ποιοι είναι δικαιούχοι και ποιος ο δήμος που το χορηγεί
05:00
Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
04:00
Συντάξεις Μαρτίου: Πότε καταβάλλονται - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
03:00