Το Ιράν διαπραγματεύεται με τη Ρωσία την αγορά μαχητικών Su-30
Διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών Su-30 διεξάγει ο ιρανός υπουργός Άμυνας, Χουσεΐν Ντεγκάν, όπως αναφέρεται στο πρακτορείο ειδήσεων Tansim.
Ο Ντεγκάν διευκρίνισε ότι ενδεχόμενη αγορά των μαχητικών από τη Ρωσία θα πρέπει να συμπεριλάβει και την εισαγωγή στο Ιράν της αμυντικής τεχνολογίας που συνοδεύει τα μαχητικά.
Ο Ιρανός υπουργός συμπλήρωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι η Μόσχα έχει αποδεχτεί τους όρους της Τεχεράνης στις διαπραγματεύσεις για «την κοινή επένδυση και τη εισαγωγή τεχνολογίας πέρα από την πώληση των μαχητικών Su-30».
Την Τετάρτη, υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος της Τεχεράνης, είχε δηλώσει ότι η χώρα του, προγραμματίζει την αγορά περισσοτέρων μαχητικών αεροσκαφών, προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική της άμυνα.
Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56