Φωτογραφίες κυμάτων που μοιάζουν με βουνά και κόβουν την ανάσα
Ο ωκεανός και η ωμή τεράστια δύναμή του μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μικρός και αδύναμος, ή ακόμα και να σας τρομάξει.
Ο Αυστραλός φωτογράφος Lloyd Meudell έχει αφιερώσει την καριέρα του στην φωτογράφιση των εντυπωσιακών κυμάτων του ωκεανού.
«Πάντα μου άρεσε η φωτογραφία και το surf» αναφέρει. «Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισα να φωτογραφίσω τα κύματα μέσα από τη δική μου ματιά»
Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στην περιοχή στην οποία ζει, τη νότια ακτή του New South Wales της Αυστραλίας.
Για αυτόν, το δύσκολο είναι να περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες, για κάθε λήψη. Ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, ενώ είναι απίθανο το πως τα κύματα στις φωτογραφίες του Meudell μοιάζουν ορισμένες φορές με παγόβουνα.
Δείτε φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο Instagram.
Παράταση έως 15 Μαΐου για τις δηλώσεις με έκπτωση φόρου 4%
04:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
03:00
Μέτρα στήριξης για τον κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας - Πότε θα ανακοινωθούν
02:00
Αλλαγές στα ταξιδιωτικά πακέτα εντός ΕΕ - Πότε θα εφαρμοστούν οι νέοι κανόνες
01:00