Ο στρατός των Φιλιππίνων σκότωσε αντάρτες πιστούς στον ISIS
Οι στρατιωτικές δυνάμεις των Φιλιππίνων σκότωσαν, στα νότια της χώρας, τουλάχιστον 11 μέλη ανταρτικής ομάδας που είχε δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με το στρατό της χώρας.
Πρόκειται για την ομάδα Maute Group που δραστηριοποιείται για χρόνια στα νότια των Φιλιππίνων, ενώ από χθες είχε καταλάβει περιοχές του δήμου Λανάο ντελ Σουρ, με τους ενόπλους να έχουν οχυρωθεί στο δημαρχείο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στις μάχες που έγιναν, τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ένοπλη ομάδα, είχε αναρτήσει τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους στο δημαρχείο της πόλης Λανάο ντελ Σουρ.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η στρατηγική θέση της ΔΕΠΑ Εμπορίας στη νέα γεωγραφία του φυσικού αερίου
15:20
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στο Αιγάλεω: Διακοπή κυκλοφορίας στην Ορφέως - Καίγεται αποθήκη με τουριστικά και χαρτικά είδη
15:14
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Στις 15 Ιουλίου προκηρύσσεται νέο αναπτυξιακό καθεστώς για την άμυνα ύψους 150 εκατ. ευρώ
15:12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Qatargate: Στη Βουλή η δικογραφία για Αβραμόπουλο – Πότε θα αρθεί η ασυλία του
15:08
ΕΛΛΑΔΑ