ΚΟΣΜΟΣ

Σκηνοθέτησε την απαγωγή του ο εγγονός του Ανιέλι της FIAT

Σκηνοθέτησε την απαγωγή του ο εγγονός του Ανιέλι της FIAT

Κι άλλοι μπελάδες για τη γνωστή δυναστεία των Ανιέλλι της FIAT. Αυτή τη φορά, ο Λάπο Ελκάν, o εγγονός του Τζιάνι Ανιέλλι, φέρετε να σκαρφίστηκε, την ίδια του την απαγωγή, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από την οικογένειά του για να αποπληρώσει μία ιερόδουλη που του προμήθευσε ναρκωτικές ουσίες.

Ο Λάπο Έλκαν ξόδεψε όλα του τα χρήματα σε ένα πάρτι δύο ημερών, με μια ιερόδουλη στο Μανχάταν! Το πάρτι περιελάμβανε πολλά ναρκωτικά και αλκοόλ!

Κατά τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 39χρονος επιχειρηματίας έπρεπε να επιστρέψει τα χρήματα στην ιερόδουλη, η οποία φέρεται να είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά.

Έτσι, ο ευρηματικός Ιταλός επιχειρηματίας, φέρεται να οργάνωσε μία απαγωγή-μαϊμού για να αποσπάσει τα χρήματα.

Ο Λάπο ζήτησε από την οικογένειά του 10.000 ευρώ, προσθέτοντας ότι ήταν στα χέρια μιας γυναίκας που του είχε στερήσει την ελευθερία του και θα του έκανε κακό αν δεν έστελναν το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Η οικογένεια του Λάπο Έλκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης, αποτάθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, η οποία, οργάνωσε δήθεν παράδοση των χρημάτων και εξακρίβωσε ότι επρόκειτο για απαγωγή μαϊμού.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας όμως, μπορεί να κριθεί για την πράξη του αυτή από την αμερικανική δικαιοσύνη, αφού, όπως γράφει η La Repubblica, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να του παραδόθηκε δικαστική κλήση σε απολογία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάπο απασχολεί τον Ιταλικό τύπο. Το 2005, ο Λάπο Έλκαν κινδύνευσε να χάσει την ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών και σώθηκε χάρη στην μεταφορά του σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Τορίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ