ΚΟΣΜΟΣ

117 κεράκια: Μια ζωή σαν ταινία (pics)

117 κεράκια: Μια ζωή σαν ταινία (pics)
REUTERS/Alessandro Garofalo

Η Έμα Μοράνο, που θεωρείται η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο, γιόρτασε τα... 117 της χρόνια.

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της και μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της, η Έμα Μοράνο, υποδέχτηκε τα 117α γενέθλιά της, έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Φίλοι, γείτονες, οι νοσηλεύτριές της και ο γιατρός της βρέθηκαν στην γκαρσονιέρα της Μοράνο, στην πόλη Βερμπάνια της Ιταλίας για να της μεταφέρουν τις ευχές τους.

ΓΙΑΓΙΑ 1

(REUTERS/Alessandro Garofalo)

Όπως αναφέρει το Reuters, η Έμα Μοράνο, που γεννήθηκε το 1899, εξομολογήθηκε ότι η ζωή της δεν τόσο εύκολη, καθώς δούλευε μέχρι τα 65 της χρόνια σε ένα εργοστάσιο. Γυρνώντας τα χρόνια πίσω, είπε επίσης, ότι ο μεγάλος της έρωτας και αρραβωνιαστικός της, σκοτώθηκε στον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο, και τελικά αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν άνδρα που ποτέ δεν αγάπησε. Με τον άνδρα αυτόν έκαναν ένα παιδί, το οποίο όμως πέθανε έπειτα από έξι μήνες. Ο γάμος αυτός δεν κράτησε και έπειτα από μερικά χρόνια χωρίσανε.

Σε ερώτηση που έγινε στον γιατρό της για το αν γνωρίζει το μυστικό της μακροζωίας για την 117χρονη, απάντησε ότι από όσο γνωρίζει η Έμα Μοράνο για πολλά χρόνια συνήθιζε να τρώει 3 αυγά την ημέρα.

GIAGIA 3

(REUTERS/Alessandro Garofalo)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ