Στο «στόχαστρο» της Τουρκίας και η Κάσος
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος, αλλά και αυτές του αρχηγού του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ότι η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 βραχονησίδες στο Αιγαίο, η Άγκυρα εξέδωσε ΝΟΤΑΜ με την οποία ζητά την αποστρατικοποίηση της Κάσου.
Πρόκειται για την ΝΟΤΑΜ Α5446/16, στην οποία η Κάσος αναφέρεται με το όνομα «Τσομπάν».
Με την συγκεκριμένη ΝΟΤΑΜ η Άγκυρα υποστηρίζει ότι μία εκ των τριών περιοχών που δεσμεύει η Ελλάδα για τη διεξαγωγή ασκήσεων με την ΝΟΤΑΜ Α2646/46 -και συγκεκριμένα η περιοχή νότια της Κάσου- αποτελεί αποστρατικοποιημένη περιοχή και δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό και τη διεξαγωγή ασκήσεων από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Μάλιστα οι Τούρκοι επικαλούνται τη Συνθήκη της Λωζάννης, την οποία αμβισβητεί έντονα τον τελευταίο καιρό ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Άργος: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς - Συντετριμμένη η μητέρα
13:46
Άργος Ορεστικό: Στο αυτόφωρο θεία από την ανιψιά της για body shaming - Την αποκάλεσε «χοντρή»
13:36
ΣΥΡΙΖΑ: Σε πλήρη εξέλιξη το «τσουνάμι» αποχωρήσεων - «Κατρακύλησε» στους 14 βουλευτές
13:25
Υποβρύχιο «σπίτι» για επιστήμονες εγκαταστάθηκε σε βάθος 17 μέτρων στα Florida Keys
13:22